Ta en titt på våra argument för att byta ut din garageport

 

Säkerhetsbrister 

En äldre port av t.ex typen vipport bör absolut bytas ut innan de går sönder. Ett sådant haveri kan orsaka stora skador på person och egendom. Det är inte utan anledning som dessa gamla portar kallas för ”giljotin”. Nya garageportar av typen takskjutport utrustade med motor reverserar vid möte av hinder och är utrustade med fjäderbrottsskydd – allt enligt gällande lagar och förordningar.

Bekvämlighet

Dagens portar med automatik gör det både enkelt och väldigt bekvämt för dig att öppna och stänga din port utan att ens behöva stiga ur bilen. Du får även upp porten utan att behöva skotta framför på vintern.

Uppvärmningskostnader

Gamla och dåligt isolerade garageportar leder till ökade uppvärmningskostnader. Isolerade portar idag jämfört med isolerade portar förr är som natt och dag

Estetiskt

Du kan anpassa stilen och färgen på porten så att den passar ditt hus. Det kommer göra att det ser estetiskt bra ut och ökar värdet på ditt hus.

Reservdelar 

Man kan generellt säga att ju äldre en garageport är, desto svårare är det att hitta ett företag som lagerför reservdelar vilket resulterar i dyra kostnader. Därför är det bra att byta till en port anpassade för dagens krav på kvalitet och bekvämlighet.