Duved

Tänndalen

Riksgränsen

Åre

Hemmavan

Sälen

Basicdörrar 

Avsedda för nordiska förhållanden och som trots sitt låga pris ej gör avkall på kvalitetskraven. Levereras vitmålade som standard

Spårfräst mönster på utsidan, slät insida. Finns som höger- eller vänsterhängda. Beslag ingår ej. Modulstorlekar 8/9/10/14/15–20/21

Gävle

Happaranda

Helsingborg

Karlstad

Rättvik

Sundsvall

Umeå

Östersund

Malmö

Mora

Classicdörrar 

Klassisk design som passar de flesta hus. lackerade vita som standard men går att få i andra kulörer. Säljs utan beslag.

Kan fås i Thermo-utförande, och som brand- och ljudisolerade.

Aluminiumförstärkt limmat ramträ med LVL-balk. Lackerad HDF. Kraftig karm av kvistfri furu, lackerad till samma nyans som dörrbladet. Tröskel av oljelaserad björk och aluminium, 25 mm hög. Levereras som standard med Crepi-glas, men går att få med klarglas, Katedral, Cotswold eller Etsat. Modulstorlekar 9/10–20/21.

Berlin

Hunnebostrand

Dalarö

Klädesholmen

Mexico city

New York

Nynäshamn

Skärhamn

Waxholm

Washington

Premiumdörrar 

Traditionell design mixad med moderna inslag och dekorlistning. Dörrarna är klädda ut- och invändigt med kvistfri, massiv furupanel och lasyrbehandlade i valfri standardkulör. säljs utan beslag.

Levereras som standard med klarglas, men går att få med Crepi, Katedral, Cotswold eller Etsat. Modulstorlekar 9/10–20/21.

Glasalternativ

Som standard levereras dörrarna med klarglas eller Crepi-glas  men många ytterligare glasalternativ finns att välja ­mellan, till exempel katedral, cotswold eller etsat. Även laminerat glas går att få som tillval.

Thermodörr

Med Thermokonstruktion kan U-värden ända ned till 0,57 uppnås. Standarddörrarna har ett U-värde på 1,0 och är tunnare än Thermo-dörren men uppfyller de senaste kraven på U-värde.